Ieder seizoen een unieke selectie kaarsen & accessoires ter waarde van minimaal 55,- euro geleverd voor 45,- euro (incl. verzendkosten).

Zo werkt het!

Vuur in huis

Vuur in huis

Met het seizoensabonnement heb je nooit meer een kaarsentekort en altijd volop vuur & sfeer in huis. Je ontvangt de box steeds aan het begin van de lente, zomer, herfst of winter. Zo ben je direct ‘ready for the season’.

Altijd opzegbaar

Altijd opzegbaar

Transparant en duidelijk. Wil je geen gebruik meer maken van de service, dan zeg je de box op of zet je deze op pauze. Je zit nooit ergens aan vast.

Unieke selectie

Unieke selectie

Van elegante dinerkaarsen tot one of a kind kandelaars, je ontvangt altijd iets bijzonders.

Europese makers

Europese makers

Handgemaakte kaarsen, kleine ateliers, sociale werkplaatsen – ons streven is, om alle kaarsen zo goed mogelijk en lokaal, in Europa, te laten maken.

Life is like a box of candles. You never know what you’re gonna get.

Als je net zo gek op kaarsen bent als wij, neem dan een Kaars Online abonnement. Je ontvangt elk seizoen, aan het begin van de lente, herfst, zomer en winter, een doos vol unieke kaarsen & accessoires. De mooi verpakte inhoud is elk seizoen anders, maar altijd verrassend. Zo zorg je voor instant romantiek, rust en natuurlijk vuur in huis. Stiekem verliefd? Laat ons iemand een box opsturen.

Wat zit er in de doos? 

Kaarsen, natuurlijk. Maar misschien ook wel een keer een bijzondere doos lucifers of een gekke kandelaar. Je ontvangt altijd een mix van doodgewone, doordeweekse kaarsen en bijzondere exemplaren. Er zit nooit rotzooi in, beloofd!

Waarom zou ik een abonnement afsluiten?

De kaarsen zijn uniek en niet altijd verkrijgbaar in onze shop. Je krijgt altijd iets verrassends en spannends in huis. Ook fijn: de zin ‘Het spijt me, de kaarsen zijn op’ behoort tot het verleden. En natuurlijk is een doos kaarsen, plus accessoires, een prachtig cadeau aan jezelf of aan een ander.

Wanneer wordt de box geleverd?

De doos wordt elk seizoen geleverd. Dit gebeurt steeds aan het begin van de lente, zomer, herfst of winter. Zo ben je steeds helemaal ‘ready for the season’!

Transparant en duidelijk

De box wordt elk seizoen geleverd op elk adres in Nederland. Wil je geen gebruik meer maken van de service dan zeg je de box op. Pauzeren mag ook.