Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting bij je eerste of volgende bestelling!

Missie & Visie

Small business, big heart. Kaars Online wil zorgen voor meer positieve energie, voor meer vuur & vlam in huis, voor meer magie in het leven. Dat klinkt hoogdravend en ja, dat is het eigenlijk ook wel. Maar we vinden het wel belangrijk.

Handgemaakte kaarsen, kleine ateliers, sociale werkplaatsen – ons streven is, om alle kaarsen zo goed en lokaal mogelijk in Europa te laten maken.

Duurzaamheid

We candle with care. We willen de wereld niet nog meer vervuilen. Veel kaarsen bevatten tegenwoordig helaas gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen maar ook slecht zijn voor jouw gezondheid. We doen er alles aan, om zo gezond en duurzaam mogelijke kaarsen in ons assortiment op te nemen. 

Over de oprichters

Kaars Online is een idee van ons, Baukje & Daan. Dat wij Kaars Online zijn begonnen, is trouwens best opmerkelijk. 

Baukje (grafisch designer, antiquair, Feng Shui-consultant en interieurstylist) was lange tijd als de dood voor kaarsen en vuur. “Als kind stond ik een keer in brand omdat ik iets te dicht tegen de kerstboom met echte kaarsjes stond. Tegenwoordig zijn kaarsen voor mij inmiddels magisch. Vuur in huis brengen, zorgt dat er actie in huis komt.”  

Daan (webdesigner, e-commerce specialist) heeft echt helemaal niets met kaarsen, maar wil wel romantisch gevonden worden door zijn vriendin.